Не розгледіли у Бандері Путіна: орлята росії привітали свого диктатора з днем народження

Вирішили, що то Путін у молодості

Російські вчителі привітали Путіна напередодні його дня народження (7 жовтня) листівками із зображенням Степана Бандери.

Вони стали жертвами розіграшу білоруським активістом Владиславом Боханом, який раніше організовував не менш цікаві акції.

Зокрема, одна з них була присвячена так званому «Дню опричника» з антиутопічного твору Володимира Сорокіна, який описує сатиричну версію того, що може чекати на рф у разі продовження поточного політичного курсу.

Цього ж разу Бохан попросив адміністрації кількох шкіл у Калузькій області роздрукувати для привітання Путіна спеціальні листівки з його нібито «юнацькою фотографією», і змусити учнів та вчителів сфотографуватися з ними.

Із приблизно 15 листів спрацювало чотири… Результат значний, як мені здається. І ніхто не помітив підступу, — розповів акціоніст.

Джерело: NV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень