Не робіть цю найбільшу помилку: що насправді означає втрата хрестика?

Пояснення мольфара

Майже у кожної віруючої людини є хрестик, який більшість носить на шиї. Хтось вважає його просто прикрасою, але насправді це потужний оберіг, який може захистити нас від злої сили та негараздів.

Проте в житті може трапитись будь-що і кожен може його загубити. Відомий український мольфар Максим Гордєєв розповів, що насправді означає втрата хрестика і що потрібно зробити з ним, якщо його вдалося знайти.

Мольфар стверджує, що не слід засмучуватись та переживати, якщо в якийсь момент ви загубили свій хрестик. Насправді це не є поганою прикметою.

- Моя бабуся завжди казала, що якщо людина загубила хрестик, то їй прощається 40 гріхів або вона просто звільняється від негативу.

 

Тому в жодному випадку не потрібно переживати або засмучуватись через це, - каже мольфар.

Якщо вам вдалося знайти свій хрестик після того, як ви його втратили, то краще не вішати його на шию знову. Річ у тому, що проблеми, який хрестик забрав на себе, можуть знову повернутися до людини. При цьому до старих негараздів можуть додатися й нові.

Експерт радить закопати знайдений хрестик або віддати його у церкву.

 

Таким чином ви зможете захистити себе від негативу, який ще донедавна був у вашому житті, і не боятися його повернення.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень