Не позичайте це сусідам: Які речі не можна віддавати, щоб не накликати біду

Розкажуть народні прикмети

Сусіди часто стають гарними друзями, які в скрутну хвилину підтримають та допоможуть. Наприклад, за необхідності можуть позичити певні речі.

Однак давати сусідам можна далеко не все.

Що не варто позичати, щоб не закликати додому біду

Гроші

Не варто позичати останню готівку в домі, навіть якщо на карті коштів достатньо. Однак якщо ви знаєте, що сусід ваш — людина заможна і поверне борг швидко, можете віддати йому гроші без зайвих сумнівів. Під час повернення він поділиться з вами своїм фінансовим успіхом.

Не давайте у борг вночі, ввечері, перед великими святами у понеділок. Також не давайте у борг, якщо у когось з членів сім'ї день народження. Також не позичайте та не беріть гроші, якщо хтось із ваших родичів подорожує.

Сіль та хліб

Ніколи не віддавайте останній шматок хліба в домі, щоб не збідніти. Також не давайте його з порога та після заходу сонця, це може спричинити непорозуміння в сім'ї.

Сіль ніколи не давайте у борг! Інакше можете забрати собі чужі проблемі в сім'ї чи на роботі. 

Одяг

Кожна річ накопичує у собі енергетику свого господаря. Віддавайте та приймайте його лише в тому випадку, якщо твердо впевнені, що у цієї людини немає поганих намірів.

Якщо це дуже дорога серцю річ, віддайте чи попросіть за неї декілька монет. Цей ритуал позбавить негативу.

Посуд

Щоб не привести негаразди в сім'ю, ніколи не давайте посуд у борг. Або даруйте його, або продавайте за гроші. Чи в крайньому разі просто відмовляйте.

Віник

Ця звична річ має дуже сильну енергетику та пов'язана з очищенням від негативу. З давніх-давен вважається, що позичати віник не можна, адже так домівка залишиться без захисту та буде вразлива. Так можна накликати біду.

Джерело: Мета 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень