Як принцеса: Олена Зеленська зачарувала образом на коронації Чарльза III (ФОТО)

Вбрання дуже гарне і стримане

Сьогодні у Лондоні відбулася подія історичного масштабу — коронація британського монарха Чарльза III. На церемонію запросили сотні поважних гостей з різних країн. Україну представляла перша леді Олена Зеленська та прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Вона приїхала до Вестмінстерського абатства у стильному образі.

Для такого важливого заходу вона вибрала одяг українського бренду The Coat Каті Сільченко — пальто та сукню довжини міді сіро-блакитного відтінку.

 

Доповнили ансамбль білі туфлі-човники та лаконічні прикраси.

Цей образ дизайнерка представила в колекції сезону The Coat осінь-зима 2021/22, присвяченій ідеї позачасового гардероба, який не втрачає своєї актуальності попри все.

На коронації Олена Зеленська виглядала не гірше ніж титуловані принцеси.

- Головний акцент одягу — приємний м'ятний колір у відтінку clearwater, що символізує надію та весняне відновлення, — йдеться в Instagram-акаунті бренду.

Вразила публіку Олена Зеленська і напередодні. Вчора перша леді завітала до Букінгемського палацу на урочистий прийом з нагоди коронації Чарльза ІІІ. Там її вибір припав на сукню авторства Ельвіри Гасанової, а також брошку Ruslan Baginskiy, яка називається «Євшан-зілля» на честь полину, рослини українського степу, що є складовою українського і кримськотатарського фольклору.

Також на заході було зроблено історичне фото, на якому разом стояли Олена Зеленська, Джилл Байден та Кетрін, принцеса Вельська.

Джерело: vogue

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень