Не гірше, ніж у Пшонки: журналісти розшукали помістя Паші мерседеса

Двоповерховий будинок площею 580 м/кв з допоміжними будівлями, гостьовим будиночком (170 м/кв), альтанкою та добротним парканом виявили журналісти Bihus.info у с. Вороньків, що на Київщині

Загальна площа помістя становить 40 соток.

Журналіст зазначає, що у 2016 році маєток по вул. Молодіжна, 46 у Воронькові, вже виставляли на продаж. Тоді його вартість становила 1 мільйон 300 тисяч доларів. Оскільки був мебльований виробами італійських та англійських майстрів, оздоблений дорогими меблями. 

Ще один будинок митрополита Павла на 546 м/кв, за даними Вihus.info, розташований на Печерську. 

Журналісти повідомляють, що  ділянку, на якій стоїть маєток, наприкінці 90-х та на початку нульових «церковники тупо віджали у людини, чия родина жила тут ще на початку 20-го століття». 

Вартість цього двоповерхового будинку може становити понад  мільйон доларів. У ньому є мансарда, турецька лазня, сауна, басейн, винотека та окремий ліфт. 

Нагадаємо, що митрополит Павло заявляв, що у нього є «невеличка хата», яку він «продавав, але ніхто не купив». Тож все звідти пороздавав.

ДжерелоВihus.info

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень