Не Фреймут: яке прізвище відома ревізорка назавжди змінила у паспорті

Паспортні дані артистки не підходили для шоубізнесу, тож довелося брати псевдонім

Ольга Фреймут спочатку зарекомендувала себе на українському телебаченні, як професійна та цілеспрямована журналістка, а згодом як вишукана леді, яка знається на світському суспільстві.

Тривалий час про особисте життя зірки не було відомо нічого, окрім того факту, що колись вона ледь не вийшла заміж за британця Ніла Мітчела. Від цих стосунків у зірки народилася дочка Злата.

Справжнє прізвище Ольги Фреймут

Фреймут стала суперзіркою, і свою роль у цьому відіграло і прізвище, яке вона взяла для роботи на телебаченні. Втім, справжнє прізвище телеведучої не настільки милозвучне.

Колись Фреймут була Коник.

Паспортні дані артистки не підходили для шоубізнесу, тож довелося брати псевдонім. Фреймут - це дівоче прізвище її матері.

А вже після весілля з генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком, знаменитість взяла прізвище чоловіка. Але навіть після того, як Ольга переїхала до Великої Британії, вона не зрадила своєму прославленому імені й досі працює, як Фреймут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень