Не достоїть до Нового року: Три місця у домі, куди не можна ставити ялинку

Де не можна ставити ялинку

Уникайте джерел тепла

Експерти кажуть, що розміщення новорічного дерева поруч із джерелом тепла є великою помилкою і призведе до того, що дерево висохне, виглядатиме зів'ялим і скидатиме свою хвою.

«Ялинка повинна займати центральне місце, але завжди уникайте розміщення поблизу джерел тепла, таких як радіатори та каміни. У будинку з підігрівом підлоги спробуйте вимкнути його в зоні з вашим деревом. Якщо ви не можете уникнути теплого місця, переконайтеся, що підставка або коробка постійно наповнені водою, бо різдвяна ялинка використовує до двох літрів води в день», - пояснив Джон Лоулесс з компанії BestHeating, що спеціалізується на опаленні

Уникайте темних кутів

Знайти найкраще місце для новорічної ялинки може бути складно, особливо з невеликим простором, і найкраще місце часто знаходиться в кутку кімнати, якщо простір обмежений, таким чином, воно заховане в стороні і не піддається ризику бути перекинутим.

Тим не менш, ви повинні переконатися, що ваш затишний куточок отримує багато природного сонячного світла, інакше ви можете отримати ялинку без голок на Різдво.

 

Зволожуйте повітря

«Якщо повітря занадто сухе, це призведе до в'янення дерева. У цьому випадку використовуйте зволожувач повітря, щоб додати вологи в повітря і допомогти вашій різдвяній ялинці залишатися живою і свіжою до кінця святкового сезону», - підсумував експерт.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень