Не доплив: «Nirvana» виграла справу у «малюка» з обкладинки

До 13 січня ще можна подати апеляцію

Торік ми писали про те, що хлопчик з обкладинки альбому «Nirvana» подорослішав і вирішив засудити гурт за розповсюдження дитячої порнографії.

Окружний суд США відхилив позов 30-річного Спенсера Елдена до учасників групи. Нагадаємо, чоловік заявляв, що фото з обкладинки альбому «Nevermind» завдало йому моральної та матеріальної шкоди, і що дії групи та фотографа потрапляють під поняття «комерційної експлуатації дітей» та «дитячої порнографії». Фото зроблене у 1991 році, на той момент батьки Елдена самі брали участь у зйомці.

Елден подав позов у ​​серпні 2021 року – напередодні 30-річного ювілею платівки. Від учасників «Nirvana», а також фотографа і дизайнера він вимагав по 150 тисяч доларів. Однак суд став на бік музикантів:

Фотографія стала відомою не пізніше ніж у 1992 році. Позивач знав про фотографію та знав, що саме він, а не хтось інший зображений на знімку. Він був повністю обізнаний про факти передбачуваного «порушення» та «шкоди» протягом десятиліть, - зазначається у рішенні суду.

Суд також перерахував випадки, коли Елден публічно робив заяви на підтримку групи та заявляв про те, що пишається статусом «Nirvana Baby». Він навіть у дорослому віці відтворював знамените фото.

Адвокат Елдена має час до 13 січня, щоб подати апеляцію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Nirvana
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень