«Не дай Боже нікому таке пережити!». На що хворий Олег Винник і чому зник

Фанати артиста стверджували, що він проходить курс хімієтерапії

Шанувальники українського співака Олега Винника вже понад рік гадають, чому він не випускає нові пісні та не зʼявляється на публіці. Як стверджують друзі, знайомі та колеги зірки, він вже давно перебуває в Німеччині, де проходить лікування. Проте ніхто точно не може пояснити, з якою недугою зіткнувся артист.

У мережі гуляє багато чуток щодо стану здоровʼя Винника та його хвороби. Переважно їх провокують самі фанати співака.

Офіційні коментарі

Українські артисти, знайомі з Винником, не розголошують, від чого лікується їхній колега. Зазвичай вони просто стверджують, що співак проходить лікування за кордоном, і пояснюють, що не мають морального права розголошувати цю інформацію.

Чоловік відомої української співачки Оксани Білозір, а також військовослужбовець ЗСУ Роман Недзельський у липні минулого року опублікував серію звітних знімків про виконану роботу волонтерів.

 

На одному з них можна було побачити і Винника.

В коментарі «Главкому» Недзельський розповідав дещо про стан зірки та його волонтерську діяльність в Німеччині.

— З перших днів війни він допомагає нашому батальйону.

 

На жаль, спочатку не міг так активно, як зараз, бо мав серйозні проблеми зі здоров'ям.

 

Не дай Боже нікому такого пережити! Ще до війни через хворобу йому довелося відкласти кілька концертів, – пригадав воїн ЗСУ.

Чутки фанатів

Водночас з дуже обережними коментарями друзів Олега Винника в мережі почали розповсюджуватися чутки про його нібито серйозну хворобу. Зокрема, фанати артиста стверджували, що він проходить курс хімієтерапії.

Жодних офіційних підтверджень тому, що Винник бореться з онкологічним захворюванням, немає.

Співачка Оля Полякова, у якої перед початком повномасштабної війни вийшов спільний трек із колегою, заявила, що артист дуже переживає за батьківщину, але поки що проблеми зі здоров'ям не дозволяють йому брати активну участь в антивоєнній кампанії.

Цю ж інформацію підтвердив відомий ведучий Слава Дьомін. Він вважає, що стан артиста дуже важкий.

— Яке саме лікування, і що за хвороба у Олега – невідомо. Але стан, скоріше за все, настільки важкий, що він не може з'явитися на людях, – сказала зірка.

Голова фан-клубу Олега Винника Валерія Барон, котра продовжує спілкуватися з артистом та його командою, обнадіяла фанів. За її словами, виконавець вже готує нові пісні та скоро може повернутися до творчої діяльності.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень