Не час для зайвої щедрості: міському голові планують урізати доходи

В одній із громад на Рівненщині

У Здолбунові хочуть зменшити доходи міського голови.

У проєкті рішення пропонують встановити 50% надбавки за високі досягнення, щомісячно преміювати міського голову у розмірі 30% від нарахованої зарплати, а під час відпустки надавати йому допомогу на оздоровлення – в розмірі середньомісячної зарплати і раз на рік – матеріальну допомогу в розмірі посадового окладу.

Чинне рішення щодо оплати праці міського голови Здолбунова – набагато щедріше. Рік тому Владиславу Сухляку надали таку ж 50-процентну надбавку, але щомісячні премії затвердили на рівні 150%, тобто уп’ятеро більші, ніж пропонується тепер.

 

Крім того, тоді ще й передбачили здійснювати преміювання до ювілейних дат, держаних і професійних свят у межах затвердженого фонду оплати праці. 

Чи вистачить духу здолбунівським депутатам проголосувати за зниження зарплати мера – стане відомо за результатами сесії, яка відбудеться 10 серпня. Питання про оплату праці мера стоїть в порядку денному під №36, а всього депутати планують розглянути 57 питань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень