Назвали номінантів на «Спортивний Оскар-2015»

В Національному Олімпійському Комітеті назвали  імена спортсменів і тренерів, які номіновані на звання найкращих в Україні за підсумками 2015 року.

На першому етапі спеціальна комісія НОК і Міністерства молоді і спорту відібрала по 6-8 номінацій у кожній з категорій, після чого 252 спортивних журналісти зі всієї України визначили трійку претендентів у кожній з них. Переможців назвуть 8 квітня під час десятої церемонії нагородження «Герої спортивного року-2015».

На отримання «Спортивного Оскара-2015» в Україні претендують:

Найкращий спортсмен року: Жан Беленюк (греко-римська боротьба), Олег Верняєв (спортивна гімнастика), Павло Тимощенко (сучасне п'ятиборство).

Найкраща спортсменка року: Яна Беломоїна (маутинбайк), Валентина Семеренко (біатлон), Юлія Ткач (вільна боротьба)

Найкращий тренер року: Артур Дзигасов (греко-римська боротьба), Геннадій Сартинський (спортивна гімнастика), Володимир Станкевич (фехтування)

Сенсація року: Геворг Манукян (бокс), Павло Тимощенко (сучасне п'ятиборство), Яків Хаммо (дзюдо)

Найкраща команда року: жіноча збірна України з фехтування на шаблях, жіноча збірна України з фехтування на шпагах, чоловіча збірна України з фехтування на шпагах

Сильні духом (паралімпійські види спорту): Андрій Андріїшин (лижні гонки), Дмитро Виноградець (плавання), Віктор Дідух (настільний теніс)

Разом з олімпійцями (неолімпійські види спорту): Олексій Бичков (пауерліфтинг), Марія Музичук (шахи), Світлана Скрипник (панкратіон)

Олімпійська надія України: Володимир Гоза (важка атлетика), Юлія Журавок (біатлон), Андрій Хлопцов (плавання)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень