Назвали школи Рівного, де є відеоспостереження

Камери встановила львівська компанія

У школах Рівного почали встановлювати відеоспостереження. Наразі вже є 45 камер у ліцеї №12, у 16-ій гімназії налічують 16 одиниць засобів спостереження, а на осінніх канікулах встановили 13 камер у ліцеї «Колегіум».

З січня наступного року відеокамерами будуть забезпечені ще 5 закладів - ліцеї №13,28, «Престиж», гімназія №24 і Квасилівський ліцей.

 

А згодом така охоронна система буде встановлена в усіх навчальних закладах Рівного, повідомили в управлінні освіти на запит Радіо Трек.

Цікавим, у здавалося б хорошій ініціативі, є те, що камери встановила львівська компанія-благодійник – «Ефорт-Гарант-27». З бюджету міста на них грошей не виділяли, однак тепер справно платитимуть за обслуговування обладнання.

А це – близько 9 тис. грн на місяць.

У запиті ми запитували, хто ж і на якій підставі обрав саме цю компанію, проте відповіді на це питання нам не надали. Зауважили лише те, що школи, у яких встановлюють камери, обирають за принципами належності до мікрорайону та організації навчання у дві зміни. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень