Назвали єдиний спосіб росії потрапити на Олімпіаду-2024. У Z-патріотів «горить» від приниження

Російські любителі спорту вважають такі вимоги принизливими

Російські та білоруські спортсмени мають голосно та чітко заявити, що вони засуджують росію за війну в Україні, інакше їм буде відмовлено в участі в Олімпіаді у Парижі наступного року.

Таку заяву в інтерв'ю Associated Press зробив легендарний хокеїст Домінік Гашек.

Гашек, який виграв «золото» у складі збірної Чехії на зимових Олімпійських іграх 1998 року в Нагано, висловив упевненість, що інакше присутність атлетів рф і рб на Іграх у Парижі призведе до «величезної пропаганди війни з росією».

— Всі знають, звідки ці спортсмени. Вони представляли б агресивну, імперіалістичну війну та пов'язані з нею злочини та вбивства, – зазначив ексхокеїст.

Він сказав, що це буде схоже на постачання до росії танків, літаків та боєприпасів.

— Я переконаний, що ми всі, весь демократичний світ маємо зробити все можливе, щоб у нинішніх умовах не допустити участі російських і білоруських спортсменів, - не стримав емоцій 58-річний чех.

Публічне та неодноразове засудження війни було б необхідною умовою для включення спортсменів до Олімпійських ігор, сказав Гашек. Просто підписати декларацію з тим самим змістом було б недостатньо.

Натомість демократичні країни мають бути готові надати їм та їхнім сім'ям притулок та безпеку. Гашек також висунув ідею створення команди біженців – звичайна практика на Олімпійських іграх.

Такий шлях на Ігри викликав справжній розрив п'ятої точки патріотів у профільних z-пабліках. Російські любителі спорту вважають такі вимоги принизливими та всіляко ображають легенду чеського спорту.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень