Назавжди 23: Воїну з Рівного, до якого вже рік після смерті дівчина ходить на побачення, присвоїли Героя України (ФОТО)

Він поклав своє життя, захищаючи нас

Молодому воїну з Рівного Назару Небожинському присвоїли звання Героя України, посмертно. У День захисників і захисниць України Президент України Володимир Зеленський присвоїв рівнянину звання з удостоєнням ордена «Золота Зірка» посмертно.

- За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові постановляю: Присвоїти звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» Назару Небожинському - молодшому сержанту (посмертно), - йдеться в указі Президента.

Назар — випускник Національного університету водного господарства та природокористування. Після закінчення бакалаврату приєднався до лав Збройних Сил України. Минулого року Герой із Рівного під час визволення Чернігівщини, ціною власного життя, врятував 20 воїнів. Молодший сержант, навідник БМП, підбив три ворожі броні, але гармата, яку знищив останньою, встигла поцілити в нього.

За словами побратимів, якби не героїчна робота Назара, двадцятеро наших військових загинули б.

Вже понад рік минуло після загибелі Назара Небожинського, але його дівчина і досі приходить до нього на каву. Вона купує йому ароматний напій і йде на побачення на майдан Незалежності, де стоїть його світлина. Про це ми писали тут:

Дівчина полеглого воїна з Рівного прийшла на побачення, на яке він запросив її у сні: щемливе відео

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень