Найстрашніше місце, де чатує небезпека: Рівняни скаржаться на умови у підземці Рівного

Там суцільна темрява

Світла у кінці тунелю не видно. Так можна схарактеризувати ситуацію з освітленням підземного переходу на проспекті Миру у Рівному. Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що рівняни скаржаться на абсолютну темряву у переході у вечірній час, тож люди оминають цю переправу, а користуються наземним переходом.

Про це ми писали тут:

Тунель страху та небезпеки: Рівняни скаржаться на неосвітлену підземку в центрі міста (ФОТО)

Журналісти Радіо Трек звернулися із запитом до міськШЕУ, на балансі якого перебуває об’єкт, аби з’ясувати, коли у підземці з’явиться освітлення.

Там кажуть, що поки конкретних варіантів для вирішення проблеми не мають, бо, цитуємо, хочуть підібрати досконалі засоби, які будуть безпечними для людей, економічно ефективними та доступними, мовляв, бюджет управління обмежений.

Не можуть поки у ШЕУ вирішити питання і з безпекою самого переходу. Зокрема, там досі не встановили дерев’яний настил, тож на сходах дуже слизько. Кажуть, столяра мобілізували і довго не могли знайти йому заміну.

Нещодавно прийняли на роботу нового фахівця і він вже працює над виготовленням дерев’яної конструкції, яка буде на сходах підземки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень