Найпопулярніші Телеграм канали України

Для бізнесу і не тільки

Telegram вже давно став одним з головних джерел інформації. Ним сьогодні користуються мільйони людей в Україні, черпаючи звідти корисні відомості на ту чи іншу тему. Широке різномаїття каналів в Телеграмі представлене для людей різного віку та з різними інтересами: школярів, бізнесменів, військових, студентів, кіноманів, пенсіонерів та ін.

Популярні Telegram-канали для бізнесу

Бізнес в Україні мусить постійно маневрувати між правилами та законами, щоб залишитись на плаву. Наступні канали допомагають підприємцям робити це більш вправно.

Міністерство бізнесу

На каналі розкриваються теми економіки, бізнесу, грошей, стартапів. Тут можна знайти поради стосовно того, як розпоряджатися заощадженнями та передбачити свою безпеку під час криз на найближчі 15 років.

Ціна держави

Канал стосується економічних питань, поширює інформацію стосовно нових реформ, податків, новин бізнесу. Велика увага приділяється грошам. Вісники каналу є популярними та нерідко їх публікації можна знайти у таких провідних виданнях, як Reuters, Rzechpospolita, Bloomberg, Chicago Tribune та інших. Тут можна розібрати складні економічні питання, що подаються у простому форматі. Серед читачів каналу є народні депутати та керівники з Міністерства фінансів, Міністерства економіки, Нацбанку України, а також діячі медіасфери та підприємці.

A-Play | Вакансії України

На цьому каналі щодня з'являються публікації з пропозиціями роботи, оплачуваної на високому рівні. Підписники також можуть знайти інформацію стосовно стажувань у різноманітних професіях, які представлені пропозиціями від найбільших та найнадійніших компаній України. У числі роботодавців є такі компанії як EnglishDom, Дія, Mate Academy, Perla Helsa, BetterMe та інші. Також на каналі публікуються різноманітні поради та ресурси, які можуть бути корисними у кар'єрі та житті.

UA War Infographics

Весь контент на каналі представлений інфографікою. Тут публікується інформація стосовно бізнесу, військових дій, економічної та гуманітарної ситуації, розкриваються фейки тощо. Проста та зрозуміла інфографіка надає можливість великій кількості підписників отримувати необхідну інформацію стосовно бажаних тем. Інфографіку, яка публікується тут використовує Генштаб, Forbes, «Дарниця», Yasno та ін.

Копійка гривню береже

Поглиблене вивчення фінансового світу можливе саме з цим каналом. Тут можна побачити рекомендації щодо ведення успішного бізнесу, техніки розпорядження своїми заощадженнями, поради стосовно інвестицій, ексклюзивну інформацію стосовно фінансової тематики.

Податки інкогніто

Канал відкрився в 2019 році. Тут постійно публікуються оновлення законодавства, поради стосовно того, як більш економно оплачувати податки та ін.

KOVALCHUK

Блог, представлена багато цікавої інформації стосовно цифрової та фізичної моди та технологій. Автором каналу є Тарас Ковальчук, стратег цифрової моди в Pushka.School та креативний продюсер в HOSEN. Автор веде блог з дуже креативним підходом, викладає новини у світі технологій, маркетингу, віртуального метавсесвіту, розбираються у тому, як розвиваються бренди з покоління Альфа та яким чином відбувається комунікація між ними та кінцевими споживачами.

Бізнес. Ідеї. Стартапи

На каналі представлені цінні поради стосовно відкриття бізнесу та його розвитку. Тут можна знайти інформацію стосовно того, як почати заробляти з нуля, де шукати натхнення, та як забезпечити успіх свого бізнесу.

Бізнес HUB | фінанси

Канал присвячений фінансовій тематиці та бізнесу. Тут можна знайти публікації від відомих українських та іноземних підприємців, дієві поради стосовно планування стратегії розвитку бізнесу, поради у відношенні фінансів.

Шо по курсу

Канал надає повноцінну інформацію стосовно фінансів та валют. Тут можна побачити тренди та актуальні курси валют, з аналітикою, що допоможе в подальшому приймати зважені рішення у розпорядженні своїми коштами.

єРобота

Канал викладає пропозиції стосовно вакансій від різноманітних компаній, публікує поради стосовно руху по сходах кар'єри, погляди експертів стосовно стратегії у пошуку бажаної роботи, інформаційні матеріали стосовно того, як виділитися на ринку праці та стати бажаним кандидатом.

KP LAWYER FIRM

Канал поєднує в собі новини та корисну інформацію стосовно юридичної тематики. Сюди можна звернутися за послугами у сфері юриспруденції, отримати поради стосовно ведення бізнесу та підприємницької діяльності.

InVenture

Багато хто з українців сьогодні цікавиться інвестиціями та криптовалютами. На цьому каналі можна побачити корисні матеріали стосовно того, як розпоряджатися фінансами, ознайомитися з пропозиціями стосовно продажу бізнесу, аналітикою у світі інвестицій, публікаціями та інтерв'ю, різноманітними інвестиційними проектами.

Канали на тему війни

Найпопулярнішим каналом, що освітлює новини військової тематики, сьогодні є Труха Україна. Кількість підписників на каналі перевищує 2,58 мільйони. Заснований у 2019 році, він мав трішки інакшу тему і спочатку на ньому опублікувались новини міста Харкова та Харківської області. Але після початку війни Росії проти України популярність каналу стала швидко зростати, а публікації перейшли у військову тематику. Після Трухи у рейтингу найпопулярніших Telegram каналів опинились:

  • Украина сейчас: новости, война, Россия – 1,56 млн;
  • Украина онлайн – 1,45 млн;
  • Инсайдер UA – 1,45 млн;
  • Реальная война | Украина – 1,29 млн.

Цікаво те, що в рейтинг ТОП100 телеграм каналів України увійшло всього лише чотири канали Телеграм, що ведуться офіційними ЗМІ. Серед них:

  • ТСН – 868 тис.;
  • УНІАН – 776 тис.;
  • Суспільне новини – 301 тис.;
  • Україна 24 – 404 тис.

Найпопулярніші Telegram канали на різноманітні цікаві теми

  • Найкращі Книги з Саморозвитку – книги, що будуть корисними бізнесменам та маркетологам. Вподобавши кілька книжок можна сміливо займатися власним розвитком, черпаючи з літератури цінні поради.
  • Segeda про маркетинг, SMM, та Instagram – блог відомого нині маркетолога Євгенії Сегеди. Вона знаходиться у сфері маркетингу більше 8 років та постійно в курсі трендів і тенденцій у різноманітних бізнес-галузях. На каналі представлено багато корисної інформації, серед якої в тому числі чек-листи для SММ спеціалістів, тих хто прагне продвинути свій акаунт у TikTok, Reels та Instagram. Використовуючи актуальний контент від справжнього майстра маркетингу, можна покращити власні навички та досягти бажаної мети у своєму бізнесі.
  • Таргет – корисний канал для підприємців та таргетологів, що розповідає про принципи реклами у TikTok.
  • ОГо! – власник каналу Олег Гороховський, один з засновників Монобанк. На каналі представлено багато корисної інформації стосовно банківської та фінансової теми, поради з розвитку бізнесу, новини ЗСУ, експерименти, які автор проводить з чат GPT, та думки Олега стосовно різноманітних речей.
  • Ідеї для Вашого Бізнесу – канал для тих, хто цікавиться бізнес-новинами, потребує поради у підприємницькій діяльності, розвиває або тільки планує відкрити власний стартап.
  • Дизайн-борщ – кладязь корисних матеріалів, новин, статей для дизайнерів.
  • Women UA – канал розповідає про кар'єрні можливості жінок, менторство, надає вакансії у різноманітних сферах, публікує анонси стосовно того, які платні чи безплатні заходи для жінок відбудуться найближчим часом.
  • NataliiaGotsii – канал веде топ-модель Наталія Гоцій. Тут можна знайти багато корисної інформації стосовно правильного харчування тренувань, музики та ін. Тематика публікацій в основному спортивна.
  • COINPAY – Telegram канал недарма має назву відомої криптовалютної платформи. Це офіційний вісник компанії, який надає інформацію стосовно сфери криптовалют, освітлює прогнози та тенденції ринку, новини та зміни у цій галузі.
  • Англійська мова – канал, що ідеально підійде для тих, хто довго прагнув вивчити англійську мову та не міг знайти відповідну подачу матеріалу. Формат публікацій цікавий та веселий, тому навчання тут проходить без обтяження. Контент подається у легкій формі.
  • Киновсесвіт – для кіноманів тут представлена різноманітна інформація, серед якої анонси, трейлери, цікаві факти та новини про вихід запланованих стрічок та життя кіноакторів.
  • Подорожуймо Україною – на каналі представлена безліч публікації стосовно найцікавіших та незвичайних місць нашої країни, про деякі з яких ви навіть не здогадувались. До кожного місця додаються фото та опис, тому можна заздалегідь ознайомитися з інформацією та запланувати подорож.

Telegram обирають різноманітні компанії та люди, що працюють у сфері моди, кіно, влади, туризму та ін. Платформа пропонує широкий функціонал, зручне використання, легкий пошук та збереження даних. Тому можна із впевненістю казати, що Телеграм і надалі буде розвиватися, а кількість читачів буде зростати.

*

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень