Найпопулярніші мобільні ігри серед українських гравців

І хоча це фішка молодшої аудиторії, все дізнаймося, про які саме ігри йдеться

Сьогодні сучасний користувач смартфона найбільше використовує свій девайс для спілкування, адже популярність соціальних мереж та месенджерів сягнула небачених висот. Разом з тим нікуди не пішла епоха мобільних ігор - зазвичай вона націлена на молодшу аудиторію, проте чим не привід дізнатися, які жанри сьогодні в топі за популярністю на платформі iOs у ваших дітей?

Шутери, головоломки та тайм-кілери

Згідно зі статистикою аналітичного порталу SimularWeb, серед найпопулярніших ігор у користувачів Iphone зазначаються саме проєкти у вищеназваних жанрах. Зазвичай, особливістю головоломок є їх універсальність, тобто ігри такого жанру можуть зустрітися у телефоні користувача будь-якого віку, що значно рідше трапляється з тими ж шутерами. Окремо варто зазначити, що зі зростанням популярності мобільних азартних ігор збільшується й аудиторія тих, хто шукає кращі ігрові автомати, проте у цьому сегменті діє суворе вікове обмеження, тож до мобільних розваг цю категорію не відносять.

Block Blast Adventure Master 

За підсумками липня саме ця головоломка посідає почесне перше місце у рейтингу за популярністю себе українських гравців. На перший погляд, гра відсилає гравця до класичного Тетриса, проте сповнена цікавими деталями та можливостями, які урізноманітнюють ігровий процес. Використовуючи знайомі з дитинства знайомі фігури, розробники поглянули на гру під новим кутом - гравець має перед собою чисте ігрове поле та набір фігур, які розташовує на ньому на свій розсуд, прагнучи утворити суцільну лінію. Гра триває поки на полі є місце для запропонованої фігури. Чудовий вибір для довгої дороги!

Royal Match

На другій позиції розташувалася гра спорідненої тематики від Dream Games. Жанр Royal Match заведено визначати, як “три в ряд”. Свою популярність проєкт отримав завдяки чудовому графічному оформленню, а також не одноманітному ігровому процесу. Гра має власну сюжетну лінію та постійно дає гравцю нові завдання, змушуючи змінювати акценти під час проходження чергового рівня.

Arena Breakout

У трійці лідерів у липні тримається онлайн-шутер від Proxima Beta. Це гра, яка підтримує участь багатьох користувачів, де головне завдання гравця розпочати місію, вправно вправлятися зі зброєю та збирати так званий “лут” - трофеї з ворогів. Він дбайливо зберігається на вашому складі, де ви покращуєте свого бійця. Популярність новинка здобула через якісну графіку та зручне управління.

Roblox

А от Roblox - це своєрідний наслідувач Minecraft. Принаймні за аудиторію ця гра вже давно обійшла “старшого брата”. Розробники пропонують створити власний обліковий запис та отримати доступ до цілого віртуального всесвіту для творчості. Під простою графікою та дитячим на вигляд оформленням тут ховається популярний у всьому світі проєкт, частиною якого стає гравець, власноруч створюючи новий контент.

Marble Master: Match 3 & Shoot

П’ятірку лідерів замикає класична гра, де гравцю необхідно стріляти кульками різного кольору у змійку, що рухається, збираючи комбінації з однакових кольорів. Досить цікава варіація простої та цікавої головоломки, яка тут прикрашена бонусними функціями.

Якщо список ігор здається незнайомим, то у першій двадцятці рейтингу є вже і перевірені часом проєкти:

  • Subway Surfers; 
  • PUBG MOBILE;
  • Brawl Stars;
  • FIFA.

З усім тим, в липні 2023 року їх позиції в рейтингу нижчі за конкурентів. 

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся принципів відповідальної гри.

* - на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень