Наймолодшою альпіністкою в Україні може стати 5-річна дівчинка з Рівного

І це буде рекорд

Рівнянка Олександра Канкрова може стати наймолодшою альпіністкою України. Експертна Рада Національного Реєстру рекордів України готова визнати цей рекорд, щоправда, для цього потрібно зібрати певну суму, повідомляє ITV media group.

Відомо, що 5-річна Олександра Канкрова підкорила одну з найвищих вершин Кавказу.

 

Дівчинка разом із батьками восени минулого року піднялася на гору Лайлу, висотою у 4 тисячі метрів

Тато наймолодшої альпіністки Ілля Канкров розповів, що сходження української команди у Грузії на гору Лайла (висотою 4009 м) визнали достойним для реєстрації у Книзі рекордів України з номінацією «Наймолодша альпіністка України». Надалі рівненські альпіністи планують підкорювати Книгу рекордів Гіннеса, але спершу хочуть отримати національне визнання. 

Для завершення фіксації рекорду лишився останній, але важливий крок - фінансовий. Потрібно 25000 грн: державний збір – 19450 грн і робота службовців – близько 5000 грн.

- Буду вдячний за допомогу у зборі цієї суми, бо в альпінізмі не заведено зупинятися на пів дорозі. Якщо вдасться зібрати кошти до 5-го лютого, то вручення сертифікату стане ще одним подарунком на її День народження, - додав Ілля Канкров.

Карта Приватбанку:

4149 6293 5132 0833 - Канкров Ілля

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень