Наймодніші светри-2020 (ФОТО)

Головні їхні ознаки: легкий матеріал або напівпрозора тканина, соковиті відтінки або світла колірна гама, мікродовжина або фактура, як у рибальські сітки

У сітку

 

Весняні светри добрі тим, що вони не мають виконувати функцію захисту від холоду. Це можуть бути светри, подібні до рибальських сіток, або виготовлені технікою макраме.

Мікросветри

 

Весняне тепло дає змогу носити вкорочені моделі светрів. Цього сезону весна-літо 2020 особливо актуальні пухнасті мікромоделі. Їх пропонують комбінувати зі шкіряними спідницями, квітковими сарафанами, ретро-образами на шлейках, а також із високими штанами для створення повсякденних образів.

Відкладний комірець

 

У сезоні весна-літо 2020 дизайнери одностайні в прихильності до «шкільних» відкладних комірців. Вони прикрасили ними не тільки невагомі сукні й елегантні блузи, але й базові легкі светри для весняних прогулянок. 

Смугастий рейс

 

Серед актуальних весняних светрів почесне місце належить моделям, прикрашеним смугастим принтом. Такі светри асоціюються з подорожами в теплі країни та звуками морського бризу. Крім того, вони добре пасуватимуть до весняного гардероба.

Відтінки нюду

Нюдова колірна палітра вже кілька сезонів поспіль не сходить з орбіт модних показів і гардеробів streetstyle-активісток. І не дивно, адже бежеві відтінки не можуть швидко набриднути й легко конкурують з класичним чорним кольором.

За інформацією vogue.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень