Наймодніші кросівки 2022 року: що ми носитимемо (ФОТО)

Приємно потішить незмінна любов до класики

Взимку саме час обирати наймодніше взуття для весняно-літнього сезону. І вже кілька років поспіль перші щаблі займають - кросівки. Вони давно перестали бути просто спортивним взуттям, це скоріше незамінний атрибут урбаністичного образу, фінальна «вишенька» в образі з літньою сукнею або й доволі строгим костюмом.

Білі кросівки ніколи не вийдуть з моди. Але що точно треба зробити у 2022 році, це додати трохи кольорового акценту такому взуттю. Декор, шнурівка, вставка, кнопка чи застібка можуть бути кольоровими.

Спортивні кросівки

Класичні спортивні кросівки, де гума, шкіра та текстиль уживаються разом – знову популярні. І хоча видається, що це взуття виключно для спорту, повірте експертам – вони цілком гармонійно виглядатимуть і на міських вулицях.

Кросівки на платформі

Раніше ми повідомляли, що взуття на платформі буде популярним впродовж усього року. Власне пристрасть до платформи не оминула й кросівки. Причому платформа буде різною - і гладкою, і протекторною. Чого тільки варті легендарні Converse, які цього року будуть теж з платформою.

Високі кросівки

Все старе колись знову стає новим. Дух 2000-х повертається цього разу і до взуття, зокрема високі баскетбольні кросівки. Хоч білий домінує скрізь, саме в таких високих кросівках наразі є чимало цікавих кольорових рішень з помаранчевим, зеленим і навіть рожевим.

Кросівки на липучках

Липучки - це не тільки про дитяче взуття. Це дуже зручно, а у 2022 взагалі стане трендом. Причому однаково популярні будуть як кросівки на шнурівках з липучкою, так і загалом виключно на липучках.

Класичні кросівки

І щоб там щороку не вигадували дизайнери, класика є класикою. Такі культові моделі як Nike Air Force 1, Vans Old Skool, Adidas Originals Stan Smith, Reebok Classic Club C85, Puma Suede, Converse One Star Skate - це те, що завжди матиме попит і доповнить будь-який образ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень