ТОП-5 яскравих пар взуття на літо: цікаві моделі на повсякдень 2024 (ФОТО)

Серед цих варіантів ви точно знайдете щось для себе

Балетки

Зараз балетки повернулися на модний Олімп, проте в нових варіаціях. Наприклад, стильними будуть балетки із застібкою і в сітку. Також актуально виглядатиме принт лео.

Класичні моделі також можна носити.

 

Вони ідеально поєднуються з сукнями та джинсами.

Лофери

Це взуття все ще у тренді. Влітку краще вибирати м'якшу тканину, або замшу, а ось від цупких матеріалів варто відмовитись, щоб ваші ніжки не відчували парникового ефекту.

Кеди

Прихильницям зручності та практичності обов'язково потрібно мати у своєму гардеробі легкі кеди, які не сковуватимуть рухи.

Слінгбеки

Романтичні босоніжки  закритим носом та відкритою п'ятою на маленьких підборах ідеально впишуться у ваш повсякденний і навіть святковий образ. У цьому взутті ви почуватиметеся максимально комфортно.

Босоніжки

У новому сезоні вибирайте босоніжки на платформі. Звертайте увагу на зручність, щоб вам було зручно ходити. Леопардовий принт на піку актуальності, тому взуття в такому забарвленні матиме максимально стильний вигляд.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень