Найкращі та найгірші за соціально-економічним розвитком: рейтинг районів Рівненщини

Усього їх у нас 20

У Рівненській ОДА визначили найкращий та найгірший соціально-економічний розвиток районів Рівненської області за перший квартал 2017 року. Тож найвищу сходинку зайняв Гощанський район. З четвертого місця протягом трьох місяців він перескочив на перше.  

Згідно з таблицею, значно зросло благополуччя в Костопільському та Радивилівському районах. Вони ділять між собою друге та третє місця. Ще на початку року дві адміністративно-територіальні одиниці в цьому плані були гірші ніж 12 інших районів. На їхньому місці (13 та 14 місця) зараз перебувають Зарічненський, Здолбунівський райони та місто Дубно.

Рейтинг соціально-економічного розвитку з кінця розпочинає Вараш. Раніше місто було на 19 сходинці, тепер – на 20.

На другому місці після міста атомників стоїть Березнівський район. На відміну від Вараша, Березнівщина впала на цілих 13 пунктів у порівнянні з кінцем 2016 – початком 17-го року. Закриває тріо найгірших обласний центр. Соціально-економічний розвиток Рівного змінився за перший квартал цього року на 2 пункти рейтингу. Тепер місто не 16-те у списку, а 18-те.

Ніяк не змінились за цей час лише Дубенський (1111), Млинівський (7-87-9) і Острозький (7-87-9) райони.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень