Найкраще життя на пенсії у Камбоджі

Щоправда, тільки для тих, хто отримує пенсію у доларах

Американське видання Internationalliving.com склало рейтинг країн світу, куди варто переїжджати після виходу на пенсію. Перше місце в списку зайняла Камбоджа. Всього до нього увійшло 23 країни.

Ключову роль для першого місця зіграла вартість життя у королівстві. Укладачі списку порівнювали щоденні витрати жителів - покупки в продовольчих магазинах, квитки в кіно, середній чек у ресторанах, вартість комунальних послуг, абонемента в спортзал та інші. У той же час вони уточнили, що мова йде про тих, хто отримує пенсію в доларах.

Так, у столиці Камбоджі Пномпені оренда квартири з двома спальнями обійдеться в 300 доларів на місяць, обід зі страви зі свининою і рисом або локшиною в середньому коштуватиме 3-4 долари на людину в ресторані з місцевою кухнею і 6-8 доларів з закладі з європейської чи американської кухнею. Пляшка французького чи австралійського вина обійдеться в 10 доларів, а пиво - в 50 центів за келих.

Якщо пенсіонери захочуть купувати продукти в супермаркеті, це обійдеться їм у 150 доларів на місяць. Крім того, послуги мобільного зв'язку, включаючи 71 хвилину міжнародних дзвінків, коштуватимуть близько 1,5 долара на місяць.

На другому місці рейтингу - Нікарагуа, а на третьому - Колумбія.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: пенсія
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень