Найкраща ігрова приставка: параметри вибору моделі та популярні виробники

На що звернути увагу?

Світ альтернативної реальності все більше приваблює до себе сучасників, тому зростають попит та інтерес до спеціальних гаджетів, які здатні зробити ігровий процес ще більш привабливим і вражаючим. Саме до таких пристроїв належить ігрова приставка. Але як вибрати вдалу у співвідношенні вартості, якості виготовлення та комфорту експлуатації модель? Відповідь на це запитання підготували спеціалісти інтернет-магазину Stylus.

Типи сучасних ігрових приставок та найкращі виробники

Відповідно до мобільності сучасні ігрові приставки бувають двох різновидів: стаціонарні та портативні. Яку ж вибрати?

  • Стаціонарна ігрова приставка – класичний варіант для комфортного геймплею в домашніх умовах. Потребує підключення до телевізора або широкоформатного дисплея, використовується разом із додатковими гаджетами (кермо, педалі, комп'ютерна мишка та інше). Такий варіант рекомендований для сучасних модернізованих ігор, оскільки вирізняється високою продуктивністю, якісною графікою, відмінною деталізацією зображення ігрового світу. Недоліки: висока вартість, відсутність можливості модернізації деяких внутрішніх компонентів.
  • Портативна ігрова консоль. Такий гаджет часто називають кишеньковим, оскільки він відрізняється компактними розмірами та невеликою вагою. Підходить для гри в будь-якому зручному місці: під час переміщення містом, на відпочинку, у парку або біля озера. Не потребує додаткового обладнання та пропонує близько декількох годин автономної роботи. Недоліки: вимагає періодичної підзарядки, продуктивність та якість графіки нижче, ніж у стаціонарних моделей.

 

Вибираючи консоль для гри, важливо знати, якому виробнику варто віддати перевагу. Тому якщо зупинилися на стаціонарній моделі, то найкращим рішенням буде PlayStation від Sony, Xbox від Microsoft, NVIDIA від Shield. Що стосується портативних варіантів, то найкращі гаджети для геймінгу пропонують такі виробники, як ASUS, Valve, Nintendo, Lenovo.

Поради щодо вибору стаціонарної або портативної ігрової консолі

Визначити тип відповідного до ваших вподобань та переваг пристрою – це лише перший етап вибору. Щоб гра приносила максимальне задоволення, важливо правильно підібрати технічне оснащення та додаткові можливості гаджета. Отже, варто уважніше вивчити наступні характеристики та особливості ігрових приставок:

  1. Потужність процесора. Від характеристик задіяного процесора (потужність, кількість ядер, тактова частота) залежить продуктивність пристрою та комфорт гри. Потужні процесори забезпечують більш стабільний та безпроблемний геймплей: не зависає, не гальмує, не глючить.
  2. Графічний процесор. Чим потужніший графічний процесор, тим вища якість графіки, що дозволяє грати у важкі ігри без втрати якості зображення.
  3. Оперативна пам'ять. Обсяг та стандарт підтримуваної оперативної пам'яті впливає на функціонування програмного забезпечення: чим вище значення ОЗУ, тим більша швидкість обробки і працездатність консолі.
  4. Жорсткий диск. Тут варто орієнтуватися на власні вподобання. Для геймерів, які люблять грати в різні ігри, підійде приставка з великим обсягом вбудованої пам'яті. Адже ємне сховище здатне вмістити більшу кількість ігор. Також варто відзначити той факт, що SSD-диск відрізняється більшою швидкодією, ніж стандартний жорсткий диск. Тому, якщо швидкість відіграє важливу роль, рекомендуємо дивитися консолі з SSD-диском.

Багато ігрових приставок сумісні з іншими гаджетами, особливо якщо йдеться про стаціонарні моделі. Тому варто вибирати пристрої з універсальними або актуальними роз'ємами, щоб легко та просто підключати геймпади та інші необхідні аксесуари, пристрої. Наприклад, самими ходовими вважається пристрої с HDMI та USB, а для підключення контролерів знадобиться Bluetooth, 

Ознайомилися з основними характеристиками та особливостями ігрових консолей і готові зробити свій вибір? Тоді сайт Stylus.ua до ваших послуг – тут ігрова приставка представлена у широкому асортименті. Переходьте, обирайте і замовляйте модель.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень