Найближчим часом РДГУ отримає нового ректора... або ректорку

Напередодні завершився конкурс на зайняття цієї посади

Тимчасова в.о. ректора РДГУ Олена Немеш. Колаж Радіо Трек

У попереднього ректора РДГУ Руслана Постоловського закінчився контракт.

Конкурс на зайняття вакантної посади МОН оголосило ще 24 січня. Претенденти мали рівно два місяці, аби подати заяву на участь у конкурсі.

Для цього кандидат повинен бути громадянином України, вільно володіти українською мовою, мати вчене звання і науковий ступінь, а також не менш як 10-річний стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників.

Прийом заяв завершився учора, 24 березня, тож уже найближчим часом в РДГУ з’явиться новий очільник.  

Один із корпусів РДГУ

До того моменту тимчасовою в.о. ректора університету призначили Олену Немеш.

ДОВІДКА:

Немеш Олена Миколаївна – проректор з науково-педагогічної, навчальної роботи та інформатизації РДГУ (з 2018 року). Доктор психологічних наук, професор кафедри вікової та педагогічної психології РДГУ.

Народилася 23.03.1977 в смт Рокитне Рівненської області.

Має доньку. Батько Немеш О. М. – Микола Сорока – екснардеп України 7-го скликання, свого часу був керівником Рівненської ОДА, а згодом – ректором і президентом НУВГП.

У 1999 році Немеш О. М. закінчила РДГУ за спеціальністю «Прикладна математика» та отримала кваліфікацію математика, викладача математики та основ інформатики. Також навчалася в аспірантурі, а згодом і докторантурі Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України (1999-2002, 2011-2013).

Водночас, із 2002 року працює в РДГУ. У 2003-2011 роках обіймала посаду декана психолого-природничого факультету університету, а в 2003-2005 роках займала ще й посаду заступника директора з наукової роботи директора Інституту психології та педагогіки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень