Найбільший в історії штраф за перевищення швидкості: водійка влетіла на «кругленьку» суму

Цифри шокують

Фото із сайту Pexels. Колаж Радіо Трек
Фото із сайту Pexels. Колаж Радіо Трек

У Швейцарії водійка має сплатити найбільший в історії штраф за перевищення швидкості – понад €370 тис. (11 751 200 грн).

За інформацією видання Dividend Wealth, повідомляє Gazeta.ua, автомобілістка їхала Цюріхом зі швидкістю 93 км/год, що на 43 км/год більше дозволеного.

Порушення зафіксували камери спостереження. За порушення поліцейські склали на водійку протокол та передали справу до суду, який постановив стягнути з жінки €370 тис.

У Швейцарії штрафи розраховують на підставі доходу та майна. Стан водійки оцінили у €12 млн, тому сума штрафу вийшла «кругленька».

За скаргою мільйонерки на занадто велику суму суд зменшив штраф до €175 тис. Проте за жінкою зафіксували ще одне порушення, тож сплатити вона має €192,9 тис.

Тим часом в України перевищення швидкості водії платять в рази менші штрафи – від 340 до 1700 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень