Найбільше на грип хворіють діти

Епідемію очікують на початку лютого

В деяких районах Рівненщини протягом вихідних значно зросла кількість хворих на грип та ГРВІ. Рівненські ж медики очікують епідемії грипу наприкінці січня – на початку лютого 2016 року. Говорить завідувач епідвідділом Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз:

Між тим, за минулий тиждень на грип та ГРЗ захворіло понад 5 з половиною тисяч мешканців Рівненщини. З них більше 4 тисяч – це діти до 18 років, майже половина з яких – школярі.

Загалом же медики запевняють, що до епідемії грипу у нашій області далеко. Епідпоріг у більшості районів не перевищує 60%. І лише у Сарненському та Дубровицькому районах епідпоріг захворюваності становить понад 80%.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень