Найбільш заразний індійський коронавірус виявили у 53 країнах

Індійський варіант коронавірусу вважається більш заразним, ніж раніше відомі

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), випадки зараження індійським варіантом коронавірусу виявлені вже у 53 країнах та регіонах. З неофіційних джерел також надійшли повідомлення про зараження цим вірусом-мутантом у семи інших районах. 

Індійський варіант коронавірусу класифікується ВООЗ як такий, що «викликає занепокоєння». Він більш заразний, ніж раніше відомі варіанти, однак однозначної оцінки можливих наслідків зараження ним поки немає.

Між тим в Індії число жертв COVID-19 зросло до понад 300 тисяч. Загалом з початку епідемії в країні виявлено понад 27 мільйонів випадків інфікування. Місцеві експерти вважають, що реальні дані значно вищі. В Індії, де мешкає понад 1,3 мільярда людей, коронавірусну статистику ведуть тільки заклади охорони здоров'я, які зараз перевантажені, а тому доступ до них обмежений, - пише DW.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень