«Навзамін кросівкам»: які балетки модні цього літа (ФОТО)

І як їх носити

Балетки цього сезону стали модною альтернативою кросівкам. Зокрема, модні дизайнери представили моделі, виготовлені з гнучких матеріалів, однотонні, із закругленим мисом й іноді з зав’язками на щиколотці. 

Нейтральні

Білий, сірий, чорний, бежевий - кольори, які добре поєднуються з рештою кольорів. Тож саме такі пропонують носити цього року. Адже вони ідеально впишуться  в гардероб.

Оксамитові

Оксамитові балетки в стилі Мері Джейн - це вже класика. Їх пропонують поєднувати з базовими речами гардероба. 

Сітчасті

Вони стали відкриттям цього сезону і викликали фурор. Стрічки Інстаграм-модниць рясніли образами у цих балетках. Втім, це й зрозуміло. Адже влітку таке взуття особливо комфортне. 

Таке взуття підійде для образів на щодень. Поєднуйте їх зі штанами, з одягом зі шкіри або атласу.

Балетки-пуанти

Ще одне взуття, яке нещодавно ввірвалося у моду - це балетки, схожі на пуанти балерини. Створив їх французький бренд Repetto, який багато років спеціалізується на танцювальному взутті, а також – на балетках. Тепер бренд почав користуватися шаленою популярністю у всьому світі, оскільки інфлюенсери почали використовувати балетки-пуанти у своїх образах. Модель з атласними стрічками називається «Sophia ballerina's».

Джерела: vogue.ua lifestyle.24tv.ua 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень