Навколо посади секретаря міськради нагнітають інтригу

Резонансним питанням в рівненській політиці досі залишається посада секретаря міської ради

Завтра відбудеться третє пленарне засідання сесії міської ради. Це продовження засідання, яке минулого разу, в четвер, 12 травня, перервали через непідготовлених до обговорення регламенту депутатів. Нагадаємо, було обговорено та прийнято 9 з 59 пунктів документу. 

Також на минулому засіданні сесії Рівненської міської ради депутати проголосували за складання повноважень секретаря міськради Олексія Муляренка у зв‘язку з призначенням його головою Рівненської ОДА. Тож його крісло досі залишається вільним.

Ми вирішили поцікавитися, чи є кандидати на цю посаду від кожної з фракцій. Вдалося зв‘язатися з головами двох із семи фракцій, а також попереднім секретарем Рівнеради Олексієм Муляренком та представником фракції «Об΄єднання «Самопоміч».

Представник фракції «Об΄єднання «Самопоміч» Ігор Ковалець на питання про кандидатів на посаду секретаря міської ради відповів таке:

Так, у нас є кандидат, на фракції ми ще не обговорювали. Точніше, попередньо обговорювали, але остаточного рішення поки немає. Зараз, наскільки я розумію, ідуть перемовини.

Про намір брати участь в боротьбі за крісло заявив і голова фракції «ВО «Свобода» Юрій Осіпчук:

Ми будемо брати участь в представленні кандидата на місце секретаря. В подальшому будемо визначатися, чи подавати кандидатуру, чи підтримувати когось іншого. На сьогодні в нас буде своя кандидатура.

Попередній секретар та кредставник фракції «БПП «Солідарність» Олексій Муляренко теж висловив свої міркування з приводу ситуації, що склалася, щоправда, вже виключно як голова фракції:

Звісно, у нас є кандидатури, звісно, у нас є думки. Але це поки що процес. Звісно, ми бачимо, в принципі, наступного секретаря Рівненської міської ради від фракції «Солідарність».

Єдиною фракцією, з головами яких вдалося зв‘язатися кореспондентові Радіо Трек, і яка поки не зацікавилася ситуацією, стала «ВО «Батьківщина». Далі про це голова фракції Галина Кульчинська:

У «Батьківщині» ми не обговорювали цю ситуацію. Я знаю, що хтось з представників «Батьківщини», можливо, і веде якісь переговори, але це не є позиція фракції. Чи вносила фракція «Батьківщина» міському голові пропозицію від фракції на секретаря ради? Ні.

Отож, чи дійде завтра під час сесії до розгляду кандидатури секретаря міськради, чи винесе свої пропозиції міський голова Володимир Хомко – дізнавайтеся на сайті Радіо Трек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень