Навіть тиждень не проїздила оновлена електричка «Львів-Здолбунів», як її вже пошкодили вандали

Електропоїзд напередодні Нового року повернувся на колії з капітального ремонту

Так виглядав салон електрички після ремонту 

Електропоїзд ЕР9т №746, який складається з 10 вагонів, ремонтувало ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод». На це було витрачено близько 40 мільйонів гривень.

В електричці встановили нові двері, перехідні майданчики, нові сидіння 3-го класу, світлодіодні світильники, замінили обладнання туалетів.

Втім, вже минулого тижня залізничники виявили в одному з вагонів оновленої електрички пошкоджені сидіння, зокрема, порізаний шкірзамінник, яким їх обтягнуто:

Львівська залізниця зауважує, що торік у їхніх потягах було зафіксовано 17 випадків пошкодження, розукомплектування, псування та крадіжок елементів. За цими фактами відкрито 15 кримінальних проваджень. Загальна сума збитків із урахуванням витрат залізниці на ремонт та відновлення пошкоджених частин становила понад 122 тисячі гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень