Навіщо додавати соду під час смаження цибулі: кулінарна хитрість, яка вас приємно здивує

Сода має особливі властивості

Цибуля – частий інгредієнт у багатьох стравах. Його додають у котлети, бургери та навіть супи. Але, якщо комусь не подобається різкий смак і запах сирого овочу, то його прийнято обсмажувати. У цьому випадку цибуля стає м’якшою, приємнішого і апетитнішого кольору.

Але мало хто знає, навіщо при обсмажуванні цибулі додавати харчову соду.

Як відзначають кулінари з досвідом, все в тому, що такий інгредієнт допомагає рівномірно прожарювати шматочки овочів, а також роблять його колір золотистим.

Як правильно додати соду у цибулю?

Для початку потрібно нагріти сковороду, влити олію і відправити нарізану цибулю. Як тільки цибуля почне змінювати свій колір і набуде прозорості, потрібно додати соду.

На 300 г подрібненого продукту достатньо взяти лише одну третю чайну ложку цього інгредієнта.

На смакових якостях така добавка ніяк не позначиться.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень