Наука назвала найбільш корисний та простий овоч для людей похилого віку

Його не можливо замінити

Це простий, але унікальний овоч який обов’язково треба їсти людям похилого віку.

Білокачанна капуста

Серед переваг капусти - вітамін С. Він вкрай потрібен в осінній період, коли вирують застуди та віруси. Капуста містить багато клітковини й харчових волокон, які відповідають за здоров'я кишківника, вітаміни групи B, фосфор, глюкозу, фітонциди та калій.

Цей універсальний продукт можна вживати у будь-якому вигляді: свіжому, тушкованому, відварному або квашеному, користі від цього менше не буде.

Білокачанна капуста підвищує кислотне середовище шлункових соків та здатна контролювати обмін жирів в організмі.

Квашена капуста стане джерелом корисних бактерій, які так необхідні для гарної роботи кишківника. Адже процес квашення капусти схожий до процесу сквашування молочних продуктів, які рекомендують вживати для відновлення мікрофлори.

При процесі обробки капуста не втрачає корисних елементів, тож перетворюється в унікальний пробіотик, який до того ж не містить молочних складових. Також продукт ефективний і в боротьбі з туберкульозною паличкою та стафілококом.

 

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень