Наскільки Рівненщина готова до опалювального сезону

На підготовку вже витратили 162 млн грн

Готовність області до осінньо-зимового періоду обговорювали у Рівненській ОДА під час селекторної наради, яку очолив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

На Рівненщині комунальники лагодять, оновлюють та перевіряють стан усіх об’єктів, які взимку постачатимуть тепло. Особливу увагу приділяють житловій сфері, лікарням, школам та дитячим садочкам. 

Об’єкти соціальної сфери першочергово повинні бути перевірені та підготовлені до опалювального сезону. Важливо переконатись, що 1 вересня навчальні заклади стовідсотково будуть готові до осінньо-зимового періоду, - зазначив Геннадій Зубко.

В області вже готові працювати у холодну пору 319 навчальних закладів, 190 дитсадків та 56 закладів охорони здоров’я.

Щодо житлового фонду, то в 1683 будинках підготовили та відремонтували опалювальні системи, покрівлі та мережі гарячого і холодного водопостачання, а також електрощити.

Не відстають від графіка й інші галузі житлово-комунального господарства.

Зокрема вже провели капремонт вулично-дорожньої мережі на площі 209 тис м.кв. та підготовили понад 61% спецтехніки. Крім того, дорожників уже почали забезпечувати посипними матеріалами та інструментами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень