Наскільки на Рівненщині зріс попит на закордонні паспорти

Свої документи рівняни отримують із затримками

Ажіотаж щодо виготовлення закордонних паспортів на Рівненщині не спадає. Через впровадження безвізового режиму, охочих поїхати за кордон стало значно більше. Цього року паспорти отримали більше 80 тисяч жителів області, а за цей же період минулого року на 40 тисяч менше. Детальну статистику наводить спеціаліст із зв‘язків з громадськістю Державної міграційної служби у Рівненській області Валентина Іванюк:

В Управлінні ДМС України в Рівненській області та її територіальних підрозділах зберігається сталий попит на оформлення паспортів громадян України для виїзду за кордон. У вересні нинішнього року прийнято документи від 11 тисяч  громадян. Загалом із початку року оформлено понад 82 тисячі закордонних паспортів. Для порівняння, у 2016 році за цей період оформлено 42 тисячі, а у 2015 році – 32 тисячі документів.

Як ми уже повідомляли, попит на закордонні документи зумовив збільшення потужностей Поліграфкомбінату. На цей час комбінат не справляється з об`ємами на виготовлення біометричних документів. А отже і документи жителі області отримують із затримками.

На сайті Державної міграційної служби працює сервіс «Перевірки стану оформлення паспорта». Усі, хто чекає на свої паспорти, можуть переглянути статус документу онлайн.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень