Нашестя ворон: Рівне заполонили птахи довголіття (ФОТО/ВІДЕО)

Так їх називають у Греції, а у нас як?

Ліворуч фото Ірини Веселовської. Колаж Радіо Трек

З кожним роком у Рівному зустрічається все більше і більше ворон.

Найбільше їх у парку. Переважно там вони гніздяться. Однак помічають цих птахів не лише в районі парків, а й в інших місцях, де є високі дерева. Саме на високих деревах ці птахи полюбляють сидіти. 

Літають ворони великими зграями. Й іноді страшно, коли така «чорна хмара» пролітає над головою. А рівнянка Ірина Дільна-Веселовська бачить таке щодня. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, розмістивши фото.

Фото Ірини Веселовської

Про проблему з великою кількістю ворон у Рівному, яких у Греції, до речі, називають птахами довголіття, говорили ще десять років тому. І тодішній начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Гема однією з причин великої кількості ворон у місті назвав високі дерева: дуби, верби, берези, тополі.

Ці дерева — дуже високі, через це на них селяться птахи. Звідси й проблема з воронами. За кордоном садять низькорослі та вічнозелені дерева. Ворони на них не селяться. Тому й проблем таких там не виникає, – розповідав Іван Гема.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень