«Нас просто давлять»: Обоїста потребує – допомоги у захисті бійців від дронів РФ (ВІДЕО)

Та в запуску виробництва РЕБ у м. Рівне

Ми всі знаємо, як важко зараз на фронті через постійні атаки ворожих дронів. Люди гинуть і реально допомогти їм можуть тільки РЕБ.

Тарас Обоїста – відомий своїми справами депутат Рівнеради. З самого початку повномасштабного вторгнення він – в ЗСУ. Ніколи не ховався, зараз має прохання до всіх:

- За останній місяць у мене загинуло 2 близьких товариша-мінометники. Їх наздогнали FPV-дрони.

 

Мій товариш в НГУ отримав поранення, бо їхню позицію одночасно бомбардували скидами 4 квадрокоптери, ще один в розмові по «сигналу» розповів:

 

«Нас просто давлять. Їхні РЄБи глушать всі наші, а їхні квадріки постійно висять над нами. Знайди нам хоч щось. Ми з пацанами самі купимо. Головне не гроші, то х@йня. Головне повернутись додому, а ми не можемо вивезти своїх, ні на евакуацію, ні змінити. Нам потрібно хоч щось.».

 

Тому останній місяць я в пошуку, шукаю, говорю через месенджер, виходжу на виробників і взнаю, що де... (парадокс я Молодший Сержант, маю нахабство обдзвонювати заводи та фірми питаючи, що і як можна купити від міномета до РЄБів та комплексів)))

 

Тепер НАЙГОЛОВНІШЕ:

Найголовніше задача на даний момент, це зберегти життя бійця, або подарувати йому більші шанси.

 

https://send.monobank.ua/jar/6d58j7x198

5375411212685403

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень