Народжують на Рівненщині так само, як і до пандемії? Цифри невблаганні

Статистика каже про мінімальний «приріст»

Як вплинув карантин на народжуваність на Рівненщині. Фото - Суспільне.
Як вплинув карантин на народжуваність на Рівненщині. Фото - Суспільне.

За три місяці 2021 року в Рівненській області зареєстрували 3 тисячі немовлят. Це на 1 % більше ніж торік у цей же час.

Оксана Сальчук
Оксана Сальчук

Про це повідомляє заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції на Рівненщині Оксана Сальчук:

Працівники органів державної реєстрації актів цивільного стану Рівненської області у першому кварталі 2021 року внесли 2986 актових записів до реєстру про державну реєстрацію народжень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість державних реєстрацій народжень зросла на 1%.

 

 

Впродовж трьох місяців цього року найбільша кількість дітей в нашому регіоні зареєстровано у м.Рівне - 844.

 

 

Далі серед лідерів йдуть райони: Сарненський - 343, Рокитнівський - 277, Березнівський - 228, Володимирецький - 223. Разом з тим є райони, в яких найменше народилося немовлят: Демидівський район - 34, Радивилівський район - 62, Млинівський район - 61 Гощанський район – 63.

Як відомо, батьки повинні зареєструвати народження дитини не пізніше одного місяця від дня її народження. Державна реєстрація проводиться в день звернення і за місцем народження дитини або місцем проживання одного з батьків.

Звернутися до відділів ДРАЦС дистанційно можна через вебпортал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян»: https://dracs.minjust.gov.ua/

Через вебпортал відділи державної реєстрації актів цивільного стану приймають заяви з накладенням кваліфікованого електронного підпису, документи, необхідні для відповідної державної реєстрації актів цивільного стану, а також надаються консультації.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень