"Народна гвардія" захищатиме протестувальників у Кишеневі

Про створення "Народної гвардії" оголосила на мітингу громадянська платформа DA

В новостворену силову структуру увійдуть люди з військовою підготовкою, а її завданням стане "захист протестувальників від провокацій властей".  Під час акції протесту вирішено піти маршем до будівлі Global Business Center (GBC), де, за словами маніфестантів, розташований офіс зампреда демпартії олігарха Володимира Плахотнюка. Колону протестуючих знову очолили комбатанти із прапорами Молдови в руках.

До моменту приходу протестуючих GBC був оточений співробітниками поліції, в тому числі спецназом.

Нагадаємо, платформа DA вимагає зміни влади в Молдові і місяць тому встановила перед будівлею уряду наметове містечко. Такі ж вимоги у акції протесту Партії соціалістів і "Нашої партії", які почалися півтора тижні тому, і прихильники яких влаштувалися в наметах біля будівлі парламенту. Обидва протестні рухи, правої та лівоцентристської опозиції, вимагають дострокових парламентських виборів, відставки президента, відставки уряду. У той же час активісти DA виступають за європейську інтеграцію, а соціалісти і прихильники "Нашої партії" - за зміцнення молдавської державності, тісну співпраця з Росією і за євразійський геополітичний вектор.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень