Лікарка з Києва «годувала» наркоманів у Рівному (ФОТО)

Через посередників - групу рівнян

Група рівнян "погоріла" на розповсюдженні таблеток, які використовуються для замісної терапії серед наркозалежних. Правоохоронці виявили препарати, вартість яких на «чорному ринку» становить понад мільйон гривень.

Наркозалежним препарати продавали за ціною від ста до двохсот гривень за одну таблетку.

Рецепти для купівлі медикаментів місцевим ділкам виписувала лікарка зі столиці, пояснила прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька:

- П’ятеро рівнян налагодили «співпрацю» зі столичним приватним медзакладом, який було визначено для проведення замісної терапії.

 

41-річна лікарка за грошову винагороду виписувала рецепти на наркотичний засіб «бупренорфін». У результаті кожен із п’яти «пацієнтів» отримав право придбати в аптеці 80 пігулок препарату.

 

Злочинною діяльністю рівняни займалися упродовж шести місяців. За цей час вони доставили у Рівне близько 10 тисяч пігулок зі вмістом наркотичного засобу «бупренорфін».

Якщо придивитися, то на фото -- 800 грн. А скільки нарахуєте ви?

У рамках досудового розслідування поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання усіх учасників групи та у приватному медзакладі Києва.

В результаті вилучили всі препарати, та ще й марихуану.

Нині слідчі Рівненського відділу поліції повідомили про підозру у вчиненні збуту п’ятьом учасникам організованої злочинної групи.

Слідчі дії тривають й відносно 41-річної лікарки. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень