Рівнянку спіймали на збуті сильнодіючих нарковмісних препаратів

Вона сама перебуває на обліку як споживач наркотиків та отримує медичні препарати в рамках замісної терапії

 
Працівники обласного управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Рівненського відділу поліції виявили протиправну діяльність 37-річної жительки обласного центру.
12 грудня 2018 року за місцем проживання рівнянка збула 42-річному жителю Луцька за 300 гривень пігулки наркотичного засобу «Бупренорфін».
У межах досудового розслідування поліцейські, відповідно до ухвали суду, провели обшук у помешканні жінки.
В її квартирі виявили 85 таблеток наркотичного засобу «Бупренорфін», 2 таблетки екстазі «Gold» та 10 пігулок сильнодійного нарковмісного лікарського засобу «Соннат», які вона зберігала з метою збуту.
 
Вилучене направили на експертизу, за результатами якої приймуть рішення про повідомлення їй про підозру за фактом повторного збуту наркотичних речовин, а також щодо відкриття ще одного кримінального провадження за фактом зберігання з метою збуту сильнодійних лікарських засобів. 
 
Поліцейські встановили, що 37-річна рівнянка перебуває на обліку як споживач наркотиків та отримує медичні препарати в рамках замісної терапії.
Утім, аби отримати більше нарковмісних ліків з метою подальшого збуту, жінка стала на облік до ще одного лікаря в Києві, де отримала та придбала за рецептом майже тисячу пігулок.
Жінці повідомили про підозру у збуті наркотичних засобів та обрали запобіжний захід у виді домашнього арешту з обмеженням часу з 22 до 6 години. За цим фактом триває досудове розслідування.
 
Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 
Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень