Нардепи взялися за дрифтерів. Обіцяють тисячі гривень штрафу і навіть забрати посвідчення водія

У Верховній Раді зареєстрували відповідний законопроєкт

В українських містах та на дорогах збирають заборонити шрифт. У Верховній Раді зареєстровано відповідний законопроєкт № 9642.

За перше порушення любителів дрифтувати каратимуть штрафом в розмірі 8 500 грн. Повторне порушення протягом року обійдеться у 17 тис. грн із позбавленням права керування транспортом на строк від шести місяців до одного року.

Ініціатори законопроєкту кажуть, що шрифт на території житлових масивів і парковок створює додаткову загрозу пішоходам, водіям інших транспортних засобів і порушують спокій громадян.

– Законопроєкт спрямований на посилення захисту учасників дорожнього руху від небезпечних дій водіїв, які здійснюють дрифтування, та посилення захисту людей від впливу шуму, що виникає під час дрифтування, – йдеться в записці.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень