«Афганістан, а не центр Європи»: рівняни про закриття кіноцентру «Ера» у Рівному

Кіноцентр "ЕРА" на Гагаріна, 51

Як стало відомо напередодні, у Рівному раптом закривають кіноцентр «Ера».

Поки достеменно невідомо, що буде на місці кінотеатру. Однак, і сама звістка про його закриття багатьох просто шокувала і засмутила. Декого аж настільки, що пропонують звертатися із проханням до президента залишити «Еру» у Рівному. Подаємо коментарі без змін.

Vika Uzhvin Треба петицію написати до мера чи президента щоб не закривали Еру

 

Світлана Карпюк це приватні структури, як ми можемо вплинути, при чому там Хомко. Приміщення Аврори приватне. Мультиплекс - комерційна структура. Якщо там збитково працювати, ви нікого не змусите крутити фільми

 

Оксана Гуменюк Жах. Якщо закриють "Еру" то й не буде у Рівному нормального кінопалацу. Бо "Україна" це позорище, а не кінотеатр. В "Україні" навіть елементарного гардеробу немає. Не кажучи вже про решту

 

Ольга Теренчук Сподіваюсь це не правда!

Tasha Bordiug Гірше не придумаєш. В "Україні" погані умови. А взимку холодно. І взагалі геть не затишно.

 

Марина Вовк а нащо два кінотеатри? то бізнес, що хочуть те роблять, там аварійне приміщення. Хай краще продадуть, поремонтують, раз ера не хоче там бути і ремонтувати, ніж на мене з дитиною дах завалиться

 

Ivan Popchuk За вашою позицією, ви туди і не ходите. І чому ви впевнені що в Україні дах відремонтований? Ви особисто проводили його аналіз і диагностику? І тім більше, ви впевнені що на цьому місці буде побудоване щось достойне для м. Рівного?

 

Алена Карпюк Даа ,як шкода тепер не буде куди сходити з дітками на мультик в Україні справді умови не дуже особливо взимку навіть одяг нікуди здати.

 

Сергей Секрет блин, обласной центр с одним кинотеатром. хоть и не нравилась мне эра, но для той части города расположение там кинотеатра было хорошим.

 

Taras Oleksiievets На чвертьмільйонне місто - один кінотеатр. Зашибісь! Афганістан прям якийсь, а не центр Європи...

 

Yurij Tyczinski Колись у Рівному було 7 кінотеатарів: Космос, Партизан, Глобус, Жовтень, ім. Шевченка, Аврора, Будинок офіцерів. Зараз - один. Прогрес.

 

Виолетт Кащенко ще "польот" був і юність

 

Yurij Tyczinski Дійсно, ще Польот і Юність. Отже - 9!!!

 

Татьяна Алексина Дуже прикро адже багато дітей з цього району відвідували його, було зручно. Дійсно 1 кінотеатр на місто це замало

 

Ольга Жемчугова Зате Україна не буде мати конкурентів і буде накручувати ціни ще більше. Ні для кого не секрет, що в Ері квитки були дешевші і ніколи сеанси не відміняти, на відміну від України

 

Таня Василюк Я Вам скажу, що "Україна" в мене майже через дорогу але ми їздили в Еру завжди

 

Ruslana Malynovska Нехай підшукують нову локацію... їх достатньо у нашому місті

Можливо на цьому місці виросте БАГАТОПОВЕРХІВКА?

Частина людей не так обурюються закриттю кінотеарту, як ймовірності появи на цьому місці нового супермаркета.

Сергій Адекватний А в приміщенні України можна ринок Дикого розмістити. І красота бл..

 

Іннеска Шекель Наскільки я знаю ,це буде супермаркет АТБ

 

Оля Миколаївна Ну давай "Магазин#49",там якраз супермаркету невистачало!!!Між Новусом і Сільпо полюбе має бути ще один супермаркет!!!!Ну або церква!!!В нас в місті все для молоді та для розваг!!!Скоро і піти небуде куду!!! Пічально

 

Аліна Кругла капець, кінотеатри закривають, а пивні маркети та аптеки на кожному кроці, таке враження, що культурних людей взагалі в Рівному не треба! мені дуже імпонує Ера, там дійсно прикольно, затишно, в зручному місці, попкорн дітям дуже смакує, а головне - це місточок культури та світу кінематографа! Дуже прикра новина, сподіваюсь, що кінотеатр лишиться!

Один із залів Кіноцентру "ЕРА": поспішайте відвідати. До речі, це справді варто було б -- зробити

Ivan Popchuk Ну звісно в м. Рівне тільки не хватає супермаркетів, церков, аптек, базарів і державних установ з новими дармоїдами. Місто просто заполонило культурно-масовими місцями для відпочинку та нормальними закладами. Люди мають роботу ходять на підприємства. заробляють кучу бабла і тільки жруть та серуть, і торгашів і торгівельних закладів ну просто катастрофічно не вистачає на місто Рівне - бо шалена купівельна спроможність перевищує сам попит.

Так звісно я забув про СекендХенди, бо туди молоді пари просто рвуться проводити час, годинами міряти обноски з Європи та інших країн при цьому обмінюватися поцілунками та внюхувати хендовський сморід - чим не романтика для людей бажаючих культурно відпочити від щоденних проблем нашої держави.

 

Інна Козакевич Гральні автомати, маркети, секонд-хенди ,ще є пивнушки-супер! Був класний кінотеатр, де любо-мило можна було відпочити з сім'єю:тепер відпочиватимуть гравці і алкаші. В нас і так пивнушок-маркетів на кожному кутку, пройти страшно. І кругом на розлив продають. Шкода.

 

Анна Войт дуже шкода
повністю підтримую попередніх дописувачів - було хоч куди з дитиною на мультики сходить, а іноді і з коханим кіно подивитись
А магазинів і наливайок вже дійсно через край, на одному тільки нашому пр. Кн. Романа найближчим часом 4! точки розливу пива. Це я уявляю літом, що буде ввечері і по ночах у сквері, що поблизу робитися

 

Alina Ledviy Я думаю з Рівного треба зняти статус міста і обласного центру, бо воно фактично перетворилося на смт, де є тільки генделі, продуктові магазини і аптеки.

 

Що буде на місці кінотеатру, а також, чи залишиться «Ера» у Рівному - рішення вочевидь, залежить від власника приміщення і кервництва кіноцентру.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень