Напій з одного інгредієнту сприяє схудненню та покращує колір шкіри

Восени він максимально доступний

Йдеться про знайомий багатьом морквяний сік. Але важливо щоб це був буквально фреш, а не напій з пакета. Ті, хто випробовували на собі щоденне споживання морквяного соку кажуть, що «час ніби повернувся назад», а шкіра з тьмяного кольору стала сяючою. 

Морквяний сік містить поживні речовини, які можуть покращити шкіру, волосся, нігті та загальне самопочуття.

У морквяному соку багато вітамінів. Вітамін А бореться з усім, що пов'язано зі старінням. Це шкіра, волосся, нігті, вироблення колагену. Вітамін C бореться з раковими клітинами. У ньому є вітамін К. Він допоможе вам на шляху до зниження ваги і очистить ваш організм від паразитів", - розповідає блогерка Батрес.

Морквяний сік має безліч переваг: в одній склянці міститься близько 800% рекомендованої добової норми вітаміну А і близько 16 мг бета-каротину, що більш ніж достатньо для задоволення вашої щоденної потреби.

Він також може покращити здоров'я серця, захистити печінку, здоров'я шкіри та здоров'я очей.

Але приймати сік треба обережно, і краще за все порадитися з лікарем. Бета-каротин якраз і залишає на шкірі згаданий золотистий відтінок. Таке стається якщо справді пити сік щодня. Тим, хто навпаки прагне набрати кілька кілограмів, у морквяний сік треба додати вершки. Це дуже смачно, але не зловживайте, якщо хочете схуднути.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень