На Рівненщині інспектують церкви

Це роблять рятувальники

Для того, аби перевірити там рівень пожежної безпеки напередодні святкування Великодня

Працівники Держслужби надзвичайних ситуацій Рівненщини перевірили стан протипожежного захисту низки релігійних закладів обласного центру, а саме: Свято-Покровського собору на вулиці Соборній, Церкви св. Різдва на вулиці Тиннівській, Дому молитви на вулиці Дворецькій та Свято-покровської церкви на вулиці Золотіївській.

Деталі перевірки розповідає керівник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник:

Під час заходу особлива увага зверталась на стан утримання електрогосподарства та приладів опалення, шляхи евакуації громадян, протипожежне водопостачання та сигналізації, виконання заходів безпеки при користуванні свічками, наявність в будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки тощо. Також настоятелям церков було роз’яснено порядок дій на випадок виникнення пожежі та вручені пам’ятки, в яких відображені всі основні питання пожежної безпеки

Аналогічні рейдові перевірки напередодні Пасхальних свят були проведені в кожному храмі області. Додамо, що у дні святкування Великодня всі підрозділи ДСНС області працюватимуть в режимі підвищеної готовності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень