Нападник на обмінний пункт у Рівному сидітиме в СІЗО без можливості внесення застави

На 60 діб

32-річному жителю міста Славута Хмельницької області повідомлено про підозру у розбої, поєднаному з проникненням у приміщення, вчиненому увечері 18 квітня.

Нагадаємо,  

того дня чоловік напав на працівницю пункту обміну валют, що в ТЦ «Новус» у Рівному на вул. Гагаріна. Жінка саме виходила з приміщення обмінного пункту. Винести гроші нападнику не вдалося. Жінка змогла його виштовхати з приміщення, а потім нападника затримали завдяки відвідувачу ТЦ, якому зловмисник при спробі втекти вистрелив у ногу з травматичної зброї.

До прибуття поліції нападника утримували в ТЦ. Його одразу помістили в ізолятор.

Рівненський міський суд задовольнив клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

Тривають слідчі дії. Після затримання чоловік відмовлявся розповідати про свій вчинок. Касирці та чоловікові, який допоміг затримати зловмисника, надали медичну допомогу і відпустили додому. Керівництво поліції Рівненської області пообіцяло нагородити цього чоловіка за його вчинок.

Про це повідомляє Рівненська окружна прокуратура.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень