Напад на арбітра та гол на останніх хвилинах: неймовірна розв'язка визначила сенсаційного учасника плей-оф ЧС

Справжня «Санта-Барбара» для фанів ЧС-22

Збірні Португалії та Південної Кореї стали черговими учасниками першого раунду плей-оф Чемпіонату Світу з футболу 2022 року.

При цьому розв'язка групи Н вийшла неймовірно емоційною та сенсаційною.

Це стало відомо за підсумками третього туру групового етапу. Португальці заздалегідь забезпечили собі вихід до 1/8 фіналу та грали з південнокорейцями.

Підопічні тренера Фернанду Сантуша відкрили рахунок уже на п'ятій хвилині завдяки влучному удару Рікарду.

 

Азійці дуже швидко зрівняли рахунок зусиллями Кім Ен Гвона.

 

А вже у компенсований до поєдинку час Хван Чі Чхан приніс корейцям перемогу та сенсаційний вихід до плей-оф.

Уругвай зустрічався з Ганою в рімейку грандіозного чвертьфіналу ЧС-2014, коли африканці на останній хвилині компенсованого часу не реалізували пенальті, а потім програла в серії 11-метрових.

У середині першого тайму Джорджіан де Арраскаета протягом шести хвилин оформив і, здавалося, забезпечив своїй команді вихід до 1/8 фіналу.

Проте переможний гол Південної Кореї перевернув ситуацію з ніг на голову. Уругваю треба було забивати третій, щоб обійти азійську збірну за різницею забитих та пропущених м'ячів.

Південноамериканці вісім хвилин штурмували ворота ганців, але так і не змогли досягти свого і залишили мундіаль. Після фінального свистка футболісти з Уругваю напали на арбітра зустрічі, вважаючи, що той не призначив чистий пенальті на їхню користь.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень