Намагався відкупитись: ступінь сп'яніння рівнянина перевищив допустиму норму у 16 разів (ФОТО)

Чоловіка вдруе спіймали нетверезим за кермом

Учора, п’ятого липня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що у селі Миротин Рівненського району водій «Renault Scenic» може перебувати за кермом у стані сп’яніння.

Екіпаж поліцейських, які прибули на виклик, з’ясували, що керманичем є 39-річний житель Рівного, який за рішенням суду у червні позбавлений права керувати транспортними засобами через їзду у нетверезому стані на 1 рік.

Проте ознаки алкогольного сп’яніння правоохоронці виявили у нього і цього разу. Огляд за допомогою алкотестера показав 3,18 проміле, що у майже у 16 разів перевищує допустиму норму. 

Під час складання адміністративних матеріалів, аби уникнути відповідальності, порушник запропонував «вирішити» питання за винагороду та поклав 700 доларів США у службове авто поліцейських.

 На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення. Гроші вилучили, водія відсторонили від керування транспортним засобом.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України та склали адміністративні матеріали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень