Нам всім бракує радості. Новий, дофаміновий тренд в інтер’єрі (ФОТО)

Він буде на піку популярності у 2024 році

ФОТО historias de casa

Йдеться про те, що у життя необхідно додати барв і індивідуальності. Саме це і є відображенням дофамінового інтер’єру. Тобто ставку треба робити на те, що підіймає настрій та приносить радість.

Дизайнери пояснюють, якщо ви перебуваєте у просторі який вам подобається, ваша нервова система заспокоюється, а мозок виробляє гормони гарного самопочуття завдяки сприйнятій красі.

Передусім йдеться про нейтральні основні тони та сильні акценти. Колір є головним елементом створення «щасливого» інтер’єру. Додати треба жовтого, помаранчевого, рожевого кольору та трохи фуксії, або більш приглушені кольори, такі як сірий або бежевий.

У дизайні варто поєднувати нейтральну основу (світлі стіни, дерев’яна підлога) з яскравими кольорами як елементами вкраплення. Також додавайте принти та візерунки - крапки, зигзаги та тварині мотиви.

Тут не треба керуватися тенденціями, які визначають дизайнери. У цьому випадку орієнтуватися треба на свої почуття, і наповнювати дім речами, які мають для вас сенс.

Можна поєднувати контрастні кольори: червоний і синій, помаранчевий і зелений, рожевий і жовтий.

Усі фото у публікації Pinterest

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень