«Нахімічили» горілки на понад мільйон: на підробці алкоголю викрили Інститут хімії НАН

Працювали у приміщеннях держпідприємства

Згідно з матеріалами слідства, у період з серпня 2020 по лютий 2021 року учасники організованої групи, службові особи ДП «Дослідне виробництво Інституту хімії високомолекулярних сполук» Національної Академії наук України, використовуючи приміщення держпідприємства та спеціальне обладнання, організували незаконне виробництво алкогольних напоїв з метою їх подальшого збуту під виглядом відомих брендів.

Учасники організованої групи незаконно виготовили понад 5300 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та отримали за нього понад 1,3 млн гривень.

Викриття злочинної діяльності проводили прокурори спільно зі слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Києві та за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у місті Києві ДСР НП України.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень